mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Betonbouwprojecten in Beton Bewust!

De brancheverenigingen VSB en VOBN hebben tot 2015 BetonbouwNieuws uitgegeven. Dit was een gratis publicatie over betontechnologie, bekisting en uitvoering in beton, voorheen stond deze informatie in het GietbouwNieuws. Vanaf 2015 is deze informatie terug te vinden in vakblad Betoniek en de Beton Bewust nieuwsbrief.

Beton_Nieuwsbrief_Beton_BewustOntvang de Beton Bewust nieuwsbrief van VOBN (4x per jaar). Een nieuwsbrief over betontechnologie, innovaties en het keurmerk Beton Bewust. Korte artikelen over projecten, onderzoek en nieuws uit de betonmortelsector. Illustratie: VOBN

Nieuwe uitgave Beton Bewust!

Beton Bewust! kent een formule waarin de lezer geinformeerd wordt over innovaties en interessante projecten op het gebied van betontechnologie, bouwen met betonmortel, het (giet)bouwproces, de uitvoering en bekistingen van bedrijven met het keurmerk Beton Bewust. Het kan gaan over de vele toepassingsmo­gelijkheden van in het werk gestort beton, verbluffende betonprojecten of technologische ontwikkelingen maar ook over de stand der tech­niek of de milieuvoordelen die betonmortel biedt. Beton Bewust! verschijnt meerdere malen gratis per jaar. Meer informatie of projecten aanmelden: ...

Beton Bewust! gratis ontvangen?

 

Download Beton Bewust!


PDF icoonBeton_Bewust!_2015-1

 

Download BetonbouwNieuws
 

PDF icoonGbNws_Betonbouw_1-2015

PDF icoonGbNws_Betonbouw_3-2014

PDF icoonGbNws_Betonbouw_2-2014

PDF icoonGbNws_Betonbouw_1-2014

PDF icoonGbNws_Betonbouw_3-2013

PDF icoonGbNws_Betonbouw_2-2013

PDF icoonGbNws_Betonbouw_1-2013

PDF icoonGbNws_Betonbouw_1-2012

PDF icoonGbNws_Betonbouw_3-2011

PDF icoonGbNws_Betonbouw_2-2011

PDF icoonGbNws_Betonbouw_1-2011

Delen:

Contactpersoon VOBN

Remco Kerkhoven

Communicatie & Marketing

tel. 0318-557478

Betonbouwgids

De Betonbouwgids is een handig naslagwerk voor alle partijen die werkzaam zijn binnen de betonbouwketen, met name de uitvoering. In deze gids is veel informatie te vinden over o.a. storten, verwerken en nabehandelen van beton.

 

Cover_Betonbouwgids 2012

Bestel de Betonbouwgids


 

BetonBouwNieuws

Sinds juni 2015 brengt VOBN de nieuwsbrief Beton Bewust uit. Dit is een gratis publicatie over duurzame betonontwikkelingen, betontechnologie, bekisting en uitvoering in beton waar keurmerkhouders bij zijn betrokken. Wilt u Beton Bewust ook 4 x per jaar ontvangen?

cover_150px

Gratis aanvragen


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.