• Menu
  • Home
  • Login

Keurmerk voor een duurzame productie van beton

Het keurmerk Beton Bewust van de Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) garandeert de duurzame productie van betonmortel. Zij mogen het keurmerk alleen voeren, als zij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid.

Om dit flashobject te kunnen bekijken moet uw browser javascript ondersteunen en heeft u een recente versie Flash Player nodig.

Het duurzaamheidsconcept is volop in ontwikkeling. Inzichten over duurzaam bouwen veranderen. VOBN en haar leden zijn actief betrokken bij deze ontwikkelingen. Bedrijven die het keurmerk Beton Bewust mogen voeren, hebben de ambitie te verbeteren. Daarom heeft VOBN, als één van de weinige brancheorganisaties in Nederland, in april 2013 voor de tweede keer een stakeholdersbijeenkomst georganiseerd. De uitkomsten van deze bijeenkomst zijn als basis gebruikt voor de ontwikkeling van de branchemeetlat 2014-2015, de nieuwe voorwaarden waaraan een keurmerkhouder moet voldoen. Op deze wijze volgt de branche de laatste ontwikkelingen en komt de lat komt dus steeds hoger te liggen.

Keurmerk is een zekerheid voor afnemers van beton

Het keurmerk Beton Bewust geeft zekerheid voor de afnemers van betonmortel. De duurzame productie van betonmortel wordt gegarandeerd en geeft daarmee de benodigde basis om samen te werken. Afnemers van betonmortel kunnen erop rekenen dat de keurmerkhouder meedenkt, adviseert en een hoogwaardige bijdrage levert aan de duurzaamheid van de te realiseren projecten.

Beton Bewust, vanzelfsprekend!

Een onderneming onderneemt maatschappelijk verantwoord als zij haar activiteiten bewust richt op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit, daarin steeds opnieuw een zorgvuldige balans zoekt, daarover op een actieve en transparante manier verantwoording aflegt en daarover met haar stakeholders een open dialoog voert.

Betonmortelfabrikanten met het keurmerk gaan een stapje verder gaan en zich richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst. MVO is vanzelfsprekend! Het is de standaard voor ondernemen in de 21ste eeuw. Is dat ook uw standaard? 

Om dit flashobject te kunnen bekijken moet uw browser javascript ondersteunen en heeft u een recente versie Flash Player nodig.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInGoogle PlusViadeoEmail

Samenwerking

Logo-Partner-DG_cymk_150px

 

bron: www.duurzaamgebouwd.nl
Platform Duurzaam Gebouwd


 

 

 

Brancheverslag

Samenwerking

Logo-Partner_MVO_NL-150px

 

bron: www.mvonederland.nl

MVO Nederland


 

 

 

#Duurzaambeton

In samenwerking met het Betonplatform heeft VOBN de brochure - #duurzaambeton trending topics - uitgebracht. 

Beton_#duurzaambeton_ 150px

Download #duurzaambeton

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.