mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Online rekentool voor verschillende toepassingen van cement

Voor beton, metselwerk, voegwerk en dekvloeren zijn grondstoffen nodig. Wat zijn de juiste mengverhoudingen van deze grondstoffen en hoeveel kilo heb ik van de verschillende soorten nodig? Om antwoord te geven op deze vragen, ontwikkelde ENCI een online rekenhulp.

Enci_rekentoolDeze online rekenhulp is handig voor particulieren, aannemers, bouwmaterialenhandelaars en alle anderen geïnteresseerden in de bouwsector.

Rekentool als extra communicatie naar de markt

"Beton en mortel zijn geen moeilijke producten. Dat is althans de perceptie", steekt Yves Mataigne van wal. "Dat klopt, als je maar aan de slag gaat met de juiste kennis, en daar wringt weleens de schoen. Omdat eindgebruikers ons vaak om hulp vragen over die mengverhoudingen en hoeveelheden, hebben we een rekenhulp ontwikkeld. Daarin onderscheiden we vier verschillende toepassingen." De rekenhulp is niet uniek in de markt. Sommige doe-het-zelfzaken, bouwmarkten en leveranciers bieden ook een dergelijke tool aan. "Maar wij doen het niet alleen voor de doe-het-zelver, maar voor de gehele bouwsector. Alle cementtoepassingen die je ziet in het straatbeeld werken mee aan de beeldvorming over de bouwsector. Slecht uitgevoerde werken zijn negatieve referenties die schade toebrengen aan het imago van de bouwsector en betonsector. Denk maar aan metsel- of voegwerk dat afbrokkelt. Zulke negatieve beelden willen we graag helpen vermijden. Hoe? Door voldoende informatie beschikbaar te stellen. Deze rekenhulp is voor ons dan ook een ontbrekend stukje in onze communicatie naar de markt.", aldus Mataigne.

 
Yves Mataigne - Marketing Manager ENCI

 

Deze online rekenhulp is handig voor particulieren, aannemers, bouwmaterialenhandelaars en alle anderen geïnteresseerden in de bouwsector" 

Yves Mataigne beschouwt de rekenhulp als een taak voor ENCI – met als doel: een betere perceptie van het eindproduct waar we allemaal voor staan. "We zijn erbij gebaat dat cement-betontoepassingen geassocieerd worden met kwalitatieve, duurzame en degelijke oplossingen."

Bekijk de rekenhulp

Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon VOBN

Remco Kerkhoven

Communicatie & Marketing

tel. 0318-557478

Volg VOBN via Twitter

Betonwereld bundelt de krachten in het Betonhuis - Cobouw.nl https://t.co/Jcicpsfkwl

K3Delta als eerste zand en grindproducent CSC - VOBN https://t.co/e2rcETCnMw

Mebin, CSC, Duurzaamheid https://t.co/c101QXdv5h

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.