mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Workshop Smart Concrete verbindt vraag en aanbod CO2-arm beton

Het Netwerk Betonketen brengt op 7 april a.s. de vraag en het aanbod van duurzame betoninovaties bij elkaar. In de workshop Smart Concrete worden de deelnemers in pitches geinformeerd over de laatste stand van zaken rondom het thema circulariteit en CO2-arm beton.

Beton_Nieuws_SmartConcreteDe workshop wordt gehouden bij NEBEST. Dit bedrijf is ruim 10 jaar betrokken bij de realisatie van de onderbouw van onshore windprojecten. Destijds is gestart met kwaliteitstoezicht op de bouw van de betonnen windturbinefundamenten. Na de workshop is er een rondleiding door NEBEST lab. Foto: NEBEST

Tien duurzame pitches van innovatieve bedrijven  

Tijdens de workshop Smart Concrete laten tien bedrijven en start-ups hun innovatie of vernieuwing zien en geven een toelichten op hun product of hun dienst. De tien pitches zorgen direct voor een verbinding tussen de vraag en het aanbod in de markt. Bedrijven en start-ups komen direct in contact met elkaar en met klanten, partners, investeerders of geïnteresseerden. Na de pitches kunnen de deelnemers met de betreffende sprekers in dialoog gaan. 

Programma workshop Smart Concrete

Bron: Netwerk Betonketen
08.45 uur Inloop NEBEST, Locatie Marconiweg 2, Vianen
09.00 uur  Opening 
09.05 uur  Ronde 1 
10.05 uur  Ronde 2 
11.05 uur  Ronde 3 
12.00 uur  Plenair 
12.30 uur   Lunch + rondleiding door NEBEST lab 

Netwerk Betonketen 

De workshop Smart Concrete op 7 april wordt georganiseerd door het Netwerk Betonketen. Aanmelden gaat via de mail en deelname is gratis. VOBN is met Beton Bewust|CSC kennispartner van het Netwerk Betonketen. Dit netwerk heeft het doel om het gebruik van CO2-arm en circulair beton in gebouwen en constructies te bevorderen. Met opdrachtgevers, bedrijven en kennispartners wordt samengewerkt aan het voorschrijven van dit beton in bestekken en projecten. 

Aanmelden

Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon VOBN

Remco Kerkhoven

Communicatie & Marketing

tel. 0318-557478

Samenwerking

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

Volg VOBN via Twitter

@mebin @VOBN Informatie over nabehandelen? https://t.co/kdKUdfw3iY

De betonquiz! Test uw kennis van #beton en win een tegoedbon van € 100,- https://t.co/4lC5PqJXvM

Kostenbesparing door toepassing kunststofvezels in betonvloer. #beton https://t.co/2HZdDSRtya

Laat alle tweets zien

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.