mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Mebin investeert in schone en veilige betonmixers

Mebin, lid van VOBN en houder van het CSC-goud certificaat, heeft in november 37 nieuwe betonmixers aangekocht. Ze beantwoorden aan de Euro 6-norm en beschikken over de meest geavanceerde veiligheidsuitrusting. Met deze laatste investering telt de Mebin vloot een kleine 200 voertuigen om de klanten te beleveren.

Beton_Nieuws_Mebin_schoon

Veel aandacht voor veiligheid

Met haar 32 vestigingen verspreid over Nederland, levert Mebin circa 8.600 m³ betonmortel per dag. Met deze laatste investering telt de Mebin vloot een kleine 200 voertuigen om de klanten te beleveren. Of het nu gaat om logistiek en productie, onderhoud, veiligheid of kwaliteit, Mebin werkt aan een continue verbetering van haar processen. Ook de investeringen in het wagenpark passen hierin. De nieuwe mixers zijn uitgerust met de nieuwste snufjes op vlak van veiligheid en technologie. Zo hebben de nieuwe vier- en vijfassers naast achteruitkijkcamera's en dodehoekspiegels ook standaard veiligheidspionnen, reflecterende wielindicatoren, een beveiligd bordes en dubbele bediening voor het lossen. Er is dus extra aandacht voor de veiligheid van de chauffeurs en de medeweggebruikers.

Naar overzicht
Delen:

Volg VOBN via Twitter

Betonwereld bundelt de krachten in het Betonhuis - Cobouw.nl https://t.co/Jcicpsfkwl

K3Delta als eerste zand en grindproducent CSC - VOBN https://t.co/e2rcETCnMw

Mebin, CSC, Duurzaamheid https://t.co/c101QXdv5h

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.