mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Programma constructeursdag 2017 over circulair bouwen

Woensdag 17 mei vindt in het Tata Steel Congres Center in IJmuiden de Constructeursdag 2017 plaats. Het jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door de Betonvereniging in samenwerking met Bouwen met Staal, VNconstructeurs en YouCon. Het programma staat in het teken van circulair bouwen.

Beton_Nieuws_ConstreucteursWoensdag 17 mei vindt in het Tata Steel Congres Center in IJmuiden de Constructeursdag 2017 plaats. Het jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door de Betonvereniging in samenwerking met Bouwen met Staal, VNconstructeurs en YouCon. Foto: VOBN

Masterclass Circulair bouwen in de praktijk

Het programma, bestaat uit een masterclass en excursie, diverse lezingen en debatten, de benoeming van de Constructeur van het jaar en aanstormend talent, en de beëdiging van nieuwe Register Constructeurs. 

Speciaal voor de jonge constructeurs is er tijdens de Constructeursdag ook weer de mogelijkheid om samen met een topconstructeur een masterclass te volgen. Aan de hand van een case doorlopen de young professionals samen met ervaringsdeskundigen uit het vak een ontwerpproces. 

Constructeur van het jaar

Welke constructeur is in 2017 dé ambassadeur van het vak en zet de norm voor constructief doordachte ontwerpen? Tijdens de Constructeursdag wordt de Constructeur van het jaar gekozen en is er een prijs voor het Aanstormend talent tot 35 jaar.

Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon VOBN

Remco Kerkhoven

Communicatie & Marketing

tel. 0318-557478

Volg VOBN via Twitter

@mebin @VOBN Informatie over nabehandelen? https://t.co/kdKUdfw3iY

De betonquiz! Test uw kennis van #beton en win een tegoedbon van € 100,- https://t.co/4lC5PqJXvM

Kostenbesparing door toepassing kunststofvezels in betonvloer. #beton https://t.co/2HZdDSRtya

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.