mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Betondag

De Betondag op 16 november 2017 in de Doelen te Rotterdam wordt een hele bijzondere en feestelijke editie. Het is de 60e Betondag van de Betonvereniging, die 90 jaar bestaat. De Betonprijs wordt voor de 20e keer uitgereikt en de ENCI Studieprijs aan studenten zelfs voor de 40e keer.

Het grootste eendaagse evenement van de bouw in Europa, wordt ook dit jaar weer gehouden in de Doelen te Rotterdam.

Digitaal Beton

Het thema dit jaar is Digitaal Beton. Digitaal Bouwen, met nieuwe ontwikkelingen en technieken, neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Op de Betondag zijn er interessante lezingen en presentaties van spectaculaire bouwprojecten, waarbij vooral de digitalisering van de bouw centraal staat.

Door de groei van de bouw, is er ook weer steeds meer behoefte aan (jonge) talenten. De Betondag speelt hierop in met meet & greets en een 'beton-banen-markt', waarmee we werkgevers en (toekomstige) werknemers op verschillende plekken bij elkaar brengen.

Feest van techniek

Nog meer dan voorgaande jaren wordt de 60e Betondag een bijzondere dag van leren, ontmoeten en genieten. We pakken dit keer groots uit. Zo hebben wij een bijzonder middagprogramma georganiseerd; is er op diverse locaties in de Doelen live muziek en kunnen alle deelnemers aan het einde van Betondag genieten van een Walking Dinner. De Betondag zal door deze feestelijkheden duren tot 20.00 uur in plaats van 18.00 uur.

Feestelijk jubileumprogramma

Ter ere van ons jubileum hebben wij een bijzonder middagprogramma georganiseerd dat wordt verzorgd door onder andere een van Nederlands bekendste couturiers: Addy van den Krommenacker.

De start van dit programma is om 14.00 uur met bij de ontvangst een heerlijke high tea in de Willem Burger Foyer.

Modepresentatie Addy van den Krommenacker

De modepresentatie van Addy van den Krommenacker begint om 15.00 uur in de Willem Burgerzaal en loopt door tot de start van het Walking Dinner. Na de presentatie van de ''ready to wear'' collectie door vijf modellen wordt een speciale pop-up shop geopend. Hier geeft Addy van den Krommenacker persoonlijk advies!

Whiskyproeverij

Een whisky proeverij in casino ambiance begint om 16.00 uur voor iedereen die wat extra uitleg wil over hoe whisky gemaakt wordt, wat de verschillen tussen whisky's zijn, hoe belangrijk is houtrijping? Met natuurlijk heerlijke whisky's te proeven.
Een unieke gelegenheid om onder begeleiding diverse whisky's te proeven met als afsluiting het Walking Dinner.

Kosten voor dit jubileumprogramma op de Betondag vanaf 14.00 uuur inclusief het Walking Dinner zijn € 25,00.
U kunt zich hier aanmelden voor dit jubileumprogramma.

Aanmelden en informatie

Data informatie:

16 november 2017 | 10:00 - 20:00
Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon VOBN

Remco Kerkhoven

Communicatie & Marketing

tel. 0318-557478

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.