mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

De dag van de Openbare Ruimte

De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. 

Gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, beheerders en projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, adviseurs en andere beroepsmatig geïnteresseerden krijgen de kans om bij ruim 430 bedrijven op de beursvloer inspiratie op te doen en te leren over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving.

Betonverhardingen in stedelijke omgeving

Programma

Op beide dagen vult BetonInfra een ontbijtsessie in met als onderwerp 'Betonverhardingen in stedelijke omgeving'.

Vanaf 09.00 uur staat het ontbijt voor de deelnemers klaar in Julianazaal 2.

Om 09.30 uur starten we met de presentatie, die gehouden zal worden door Wim Kramer van het Cement&BetonCentrum, één van de partners in BetonInfra. Hij geeft een overzicht van de mogelijkheden van betonverhardingen in stedelijk gebied, zoals bushaltes, busstations, rotondes en fietspaden. Daarnaast schetst hij de recente ontwikkelingen op het gebied van geluidreductie van betonoppervlakken. 

Een andere actuele vraag waar Kramer op in zal gaan: 'Hoe ver kun je gaan met verdere verlaging van cementgehalte in beton zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit/levensduur? En wat is de invloed daarvan op de uitvoering?

Voor wie?
Op de Dag van de Openbare Ruimte bent u samen met duizenden collega’s. U bent er met een gedeelde interesse in uw belangrijke vakgebied. Maak gebruik van elkaars kennis en ervaring. Spreek af of kom elkaar tegen onder het genot van een gratis drankje. Want  er wordt op beide dagen gratis koffie, thee en fris geschonken.

Aanmelden ontbijtsessie

Reserveer de ontbijtsessie in uw agenda en bestel hier uw (gratis) toegangskaart.

 

Meer informatie

Data informatie:

27 september 2017 | 10:00 - 17:00
28 september 2017 | 10:00 - 17:00
Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon VOBN

Remco Kerkhoven

Communicatie & Marketing

tel. 0318-557478

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.