mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

PROVADA 2017

Van 30 mei tot en met 1 juni zal de 13e editie van PROVADA plaatsvinden in de Amsterdam RAI. De PROVADA is het ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Het thema voor dit jaar is: "Connecting the Future".

De toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Zowel de bouw als het beheer van gebouwen wordt steeds meer gekenmerkt door slimme systemen, die ons leven eenvoudiger en aangenamer moeten maken. We stoppen er steeds meer techniek in en halen er steeds meer data uit. Waartoe dat leidt, mag de vastgoedbranche invullen. Daarom hanteert PROVADA in 2017 het thema: Connecting the Future!

Begrippen als digitalisering, robotisering, nanotechnologie en big data zijn onderdeel geworden van het moderne vastgoedjargon. Op steeds meer vlakken is de vastgoedwereld in staat onze levens ingrijpend te veranderen. De mogelijkheden lijken slechts te worden begrensd door maatschappelijke acceptatie: Wat vínden we er met z’n allen van? Op dat razend interessante spanningsveld speelt PROVADA uiteraard zijn verbindende rol.

Want verbinden, dat is een sleutelbegrip. Wie morgen succesvol wil zijn, zal zich vandaag moeten aanpassen. Zijn je producten toekomstbestendig? De methodes en materialen waarmee je ze maakt? Wéét je wat de klant zal verlangen? PROVADA is bij uitstek het podium waar heden en toekomst met elkaar worden verbonden.

Connecting the Future  

Connecting the Future betekent ook het koppelen van de vastgoedbranche aan voorheen compleet gescheiden werelden. We zullen moeten samenwerken met bijvoorbeeld de energiesector en de auto-industrie, om de enorme potentie van technologie te benutten. Voor die belofte maakt PROVADA zich graag sterk, komend jaar en vele jaren daarna. 

DGBC plein

Samen met de Dutch Green Building Council heeft PROVADA de afgelopen jaren sterk ingezet op het thema Duurzaamheid. Er is veel aan gedaan om het thema te laten landen binnen de vastgoedwereld. Inmiddels is duurzaamheid geen apart thema meer op PROVADA. Het is een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering binnen de vastgoedwereld en het programma op PROVADA.

Op het DGBC Plein vindt u standhouders die lid zijn van de Dutch Green Building Council. De bedrijfsvisie van deze partijen is volledig gericht op duurzaamheid.

 

Meer informatie

 

Data informatie:

30 mei 2017 | 10:00 - 19:00
31 mei 2017 | 10:00 - 19:00
1 juni 2017 | 10:00 - 19:00
Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon VOBN

Remco Kerkhoven

Communicatie & Marketing

tel. 0318-557478

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.