mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Medewerkers VOBN Bureau

RPDirecteur VOBN
Ron Peters
0318 557 486
...

"De VOBN moet als brancheorganisatie te allen tijde de belangen van de aangesloten leden behartigen."

 


 

MPBeleid en regelgeving
Màrie van der Poel
0318 557 483
...

"De eigenschappen van beton in combinatie met de talrijke toepassingsgebieden dragen bij aan een duurzame samenleving. Het is mooi om daarbij direct betrokken te zijn."


 

JHBouwtechnologie
Jan Heuveling
0318 557 476
...

"Voor een halffabricaat zoals betonmortel is het uitwisselen van kennis en ervaring een voorwaarde om het vertrouwen in het materiaal te waarborgen en de vele kwaliteiten daarvan te bevestigen."


 

RKPR & Communicatie
Remco Kerkhoven
0318 557 478
...

"Betonmortel is een prachtig product met ongekende mogelijkheden. De mensen die in de betonmortelbranche werken, beschikken over veel kennis. Zowel op logistiek gebied en als op betontechnologisch gebied. Het is elke dag weer boeiend om met deze mensen samen te werken."


 

CHDirectiesecretaresse
Carolien de Haas
0318 557 486
...

"Ik vind het leuk om vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren. Ik krijg energie van alle interne en externe contacten. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles op kantoor op rolletjes verloopt."


 

CSSecretaresse
Corina van den Hoek
0318 557 485
...

"VOBN is altijd in beweging, ik vergelijk het met een draaiende truckmixer. Gedurende jaren dat ik voor VOBN werkzaam ben, is er altijd veel beweging, intern en extern, dat houd mijn werk afwisselend."


 

Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.